4 wissels aangesloten – 31-8-2017

Na maanden eindelijk eens verder bouwen, zeker nu de DR4018 goed werkt, maar ook geïnspireerd door het klussen bij de VSZ.

Ja ja, ik val niet van mijn geloof, maar ik ben lid geworden van de Vereniging Spoorgroep Zwitserland, afdeling Midden. Zeer prettig en gezellig. We zijn een H0 baan aan het bouwen vanaf begin en dat in samenwerking is echt heel leuk, deels ook omdat je samen worstelt met problemen en oplossingen zoekt en vindt. Zoals ik al zei: zeer stimulerend.

Maar eigen baan eerst…

Het passeerspoor in de lokale lijn heeft twee wissels die nu aangesloten zijn en keurig hun werk doen.

In de hoofdlijn zitten twee aftakwissels voor de Parade. Die functioneren nu ook.
Ze liggen pal naast de wissels. Elders onder de baan plaatsen zag ik geen kans toe. Op den duur wil ik er een gebouwtje overheen plaatsen ter camouflage. En bij de wisselbalken ontbreekt nog een biels…